Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині перевірили готовність мобільної-оперативної групи рятувальників

Фахівці Головного управління провели навчання мобільної-оперативної групи.

Фото: facebook.com.

На Волині перевірили готовність мобільної-оперативної групи рятувальників

25 квітня поблизу села Затурці Володимирського району з метою підвищення рівня готовності та навичок особового складу Головного управління ДСНС України у Волинській області, рятувальники провели тренування мобільної оперативної групи з відпрацювання ввідної пов’язаної з умовною лісовою пожежею

У ході тренування здійснили перевірку дій та готовності співробітників апарату ГУ ДСНС, а також справності телекомунікаційних систем, засобів зв’язку, фото-відео фіксації та аеророзвідки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема рятувальники дісталися до місця виникнення умовної лісової пожежі, розгорнули спеціальний автомобіль МОГ та організували роботу особового складу групи щодо збору та узагальнення оперативної інформації.

Здійснили підключення супутникового зв’язку Starlink та провели налаштування відеозв’язку з оперативно-координаційним центром Головного управління. За допомогою квадрокоптера провели моніторинг місцевості з метою оцінки оперативної обстановки.

Відпрацювали передачу узагальненої інформації про оперативну обстановку з місця виникнення умовної лісової пожежі до оперативно-координаційного центру.

За результатами тренування МОГ провели аналіз дій особового складу мобільної оперативної групи на кожному з етапів та визначено шляхи для покращення роботи.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Патрульні долучилися до легкоатлетичного кросу у Луцьку.

Реклама Google

Telegram Channel