Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У громаді на Волині встановлять «Серця доброТИ» на підтримку ЗСУ

Приносьмо кришки, допомагаймо зберегти навколишнє середовище та підтримуймо наших захисників!

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині встановлять «Серця доброТИ» на підтримку ЗСУ

Благодійну ініціативу проведуть у рамках Всеукраїнської акції «Ворогам – кришка» у Ратнівській громаді

Акція «Серце ДоброТИ» є посильною не тільки для кожного дорослого жителя громади, а й для малечі. 

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада.

Кришечки – це те, що ми звикли називати сміттям. Але сьогодення показало, що звичайні кришечки можуть рятувати життя. Тож, утилізуючи їх правильно, можна зробити дві добрі справи: рятувати життя військових та полегшити роботу тим, хто дбає про чистоту й безпеку громади.

Відразу може здатися, що збір кришок – це невелика справа, однак, коли долучається велика кількість людей, ця дія стає потужним засобом допомоги та підтримки. Кожна кришка стає краплею у великому басейні допомоги. І кожен внесок дарує надію, що разом ми можемо змінити на краще не лише наші селище і села, але й усю країну.

На ініціативу селищного голови  виготовити екоконтейнери відгукнувся Ліщук Олег Леонтійович, фізична особа-підприємець, який здійснив це на безоплатній основі. Ратнівський селищний голова Віталій Бірук вручив Олегу Леонтійовичу подяку за активну життєву і громадянську позицію, вагомий внесок у забезпечення екологічно чистого довкілля Ратнівської територіальної громади та участь у виготовленні екоконтейнерів «Серце ДоброТИ».

Протягом тижня виготовлені екоконтейнери будуть встановлені у селищі Ратне та в інших населених пунктах Ратнівської селищної територіальної громади, а саме у селах Прохід, Здомишель, Кортеліси та Гірники.

У громаді закликають усіх мешканців долучитися до цієї благородної справи.

«Приносьмо кришки, допомагаймо зберегти навколишнє середовище та підтримуймо наших захисників! Разом до перемоги!» - йдеться у повідомленні.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Пара посадила понад 2 мільйони дерев.

Реклама Google

Telegram Channel