Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
З Волині на передову бійцям доставили дрони та медикаменти

Допомогу передали підрозділам, де служать волиняни, і які протистоять ворогові на найважчих ділянках боєзіткнень.

Фото: Фейсбук.

З Волині на передову бійцям доставили дрони та медикаменти

Голова Волиньради Григорій Недопад, депутат Ігор Лех та парламентар Вячеслав Рубльов доправили допомогу на Авдіївський та Запорізький напрямки фронту

Основа вантажу – квадрокоптери. Це FPV-дрони-камікадзе, багатоцільові Mavic 3 Pro, а також тепловізійні Mavic 3T для нічних тактичних операцій.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Окрім того задоволено запит бійців і на медикаменти. Цей транш допомогли сформувати колективи обласних комунальних закладів: територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства, центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф, фтизіопульмонологічного диспансеру, інституту післядипломної підготовки освітян, Луківського профтехучилище №22 та обласної бібліотеки для дітей.

Допомогу передали підрозділам, де служать волиняни, і які протистоять ворогові на найважчих ділянках боєзіткнень. Це, зокрема, 100-а вже окрема механізована бригада, 118-а ОМБр та 128-ма окрема гірсько-штурмова, де заступником комбрига тепер колишній командир 2-го Луцького окремого стрілецького батальйону Ігор Бурдейний.

«Вчергове відвідали наших хлопців, актуалізували потреби. Квадрокоптери - на першому місці серед заявленого, тож не припиняємо працювати у цьому напрямку», - зазначив Григорій Недопад.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині переселенці випікали Великодні паски для військових.

Реклама Google

Telegram Channel