Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Командиру частини волинських гвардійців вручили бойовий прапор

Бойовий прапор є символом честі, доблесті й слави.

Фото: Фейсбук.

Командиру частини волинських гвардійців вручили бойовий прапор

За дорученням Міністра внутрішніх справ України, командувач Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Півненко вручив бойові прапори командирам військових частин Нацгвардії, підрозділи яких виконують бойові завдання по захисту територіальної цілісності України

Бойовий прапор отримав командир військової частини волинських гвардійців підполковник Володимир Олійник.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Це почесний символ доблесті та честі, що визначає особливість бойового призначення військового підрозділу. Починаючи з 2014 року, особовий склад волинських Нацгвардійців брав безпосередню участь у виконанні завдань в АТО та ООС на сході України. З початку повномасштабного вторгнення гвардійці виконували завдання на півночі регіону та поповнювали ряди штурмових підрозділів і надалі особовий склад продовжує виконувати завдання на східних напрямках.

«Сьогодні важливий день для ваших підрозділів. Маю честь вручити вам бойові прапори. Вони є символами вашої сили, відваги та безкомпромісної відданості українському народу. Несіть ці прапори з честю та мужністю», – сказав Олександр Півненко.

Загалом, у цей день, бойові прапори за високий професіоналізм, бойові заслуги, мужність та відвагу особового складу отримали 10 військових частин Національної гвардії України. Бойовий прапор є символом честі, доблесті й слави, що надихає покоління за поколінням, нагадуючи про величні подвиги минулих і сучасних героїв. Він закликає кожного військовослужбовця віддано служити народові України, мужньо, уміло та непохитно боронити Українську державу.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: З Волині на передову бійцям доставили дрони та медикаменти.

Реклама Google

Telegram Channel