Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
У місті на Волині навчали, що робити, коли до рук потрапила зброя

Акцентували на важливості бути готовими працювати із різними типами зброї.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині навчали, що робити, коли до рук потрапила зброя

Чергове заняття за програмою підготовки населення до національного спротиву відбулось у Володимирі у культурно-мистецькому центрі відбулось

Його провели інструктори Володимир-Волинського районного центру підготовки територіальної оборони.

Про це інформує Володимирська міська рада.

Основною на цьому занятті стала тема «Вам до рук потрапила зброя», де навчали, що робити у такому випадку (перевірити наявність набоїв, спорядити автомат патронами, як зняти з запобіжника, правильно прицілюватись тощо), словом, як використати зброю, не завдавши шкоди ні собі, ні оточенню, натомість виконавши завдання по боротьбі з ворогом.

Акцентували на важливості бути готовими працювати із різними типами зброї, в тому числі натівського стандарту.

Знову порушили питання часу проведення занять. Оскільки цього разу, на прохання учнів, захід вперше провели у вечірню пору, сподіваючись на більшу кількість учасників, однак і такий варіант не всіх влаштовує. Тож серед охочих навчатись проведуть додаткове опитування.

Крім того, активні учасники навчання зініціювали створення профільної групи зацікавлених осіб на платформі Тelegram для можливості оперативного інформування про наступні заняття й охоплення ширшої аудиторії.

У громаді нагадують, що навчання проходять двічі на місяць по середах. До них можуть долучитись усі, хто хоче навчитись протидіяти воєнним загрозам, освоїти навички надання першої домедичної допомоги у різноманітних надзвичайних ситуаціях тощо.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковельському батальйону передали ударний гексакоптер «Баба Яга».

Реклама Google

Telegram Channel