Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Скільки водіїв «під мухою» зловили на Великдень

На усіх порушників склали протоколи.

Фото: facebook.com.

Скільки водіїв «під мухою» зловили на Великдень

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 11 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння

У Луцьку інспектори зупинили авто марки Toyota Camry за порушення ПДР. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,23 проміле.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Ще одного нетверезого керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався автомобілем марки Volkswagen Jetta, а також перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат – 1,46 проміле.

Також у Луцьку патрульні помітили легковик марки Ford який порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та під час спілкування у керманича поліцейські помітили ще й ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці. Результат — 1, 93 проміле.

У Ковелі інспектори зупинили автомобіль марки Honda CR-V, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із 49-річним водієм у нього помітили ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці зупинки, результат — 1, 72 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку нетверезий водій тікав від патрульних (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel