Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У Ковелі виник конфлікт з переселенцями через російську музику (Відео)

Прохання сусідів – місцевих мешканців – змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними.

Фото: kovel.media.

У Ковелі виник конфлікт з переселенцями через російську музику (Відео)

Поліція відкрила кримінальну справу

На вулиці Драгоманова міста Ковель, де у березні цього року ключі від квартир отримали 24 родини вимушених ВПО, виник конфлікт між переселенцями та місцевими жителями.

Про це інформує Ковель-медіа.

За словами однієї зі сторін, біля будинку відбувався «двіж» та гриміла російська музика. Прохання сусідів – місцевих мешканців – змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними. До того ж викликали агресію нових городян.

Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, двіж і гримить російська музика. Сусіди декілька разів просили змінити музику і припинити шум. Результату нуль. Єдине, що почули від гостей нашого міста, це привітне ідіть нах*уй і нам пох*й.

В місті майже щодня МІСІЯ НА ЩИТІ. Втрати. А тут караоке і дискотека з російською попсою. Приїхали наші хлопці пояснити, що то ненормально… Реакцію ви бачите самі, – йдеться у дописі на Фейсбуці

Для розв’язання конфлікту між переселенцями та місцевими мешканцями поліцію ніхто не викликав. Правоохоронці самі виявили відео у соцмережах та навідалися на місце інциденту сьогодні, 6 травня.

Про це виданню «Конкурент» розповіла завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

«Поліцію ніхто не викликав на місце події, жодна зі сторін про інцидент в правоохоронні органи не повідомила. Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції й допоможе врегулювати конфлікт»,– зауважила Ольга Бузулук

Зі слів комунікаційниці, поліцейські самі виявили це відео в соцмережах та за цим фактом відомості були внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян.

Крім того, поліція у цій справі відкрила також кримінальне провадження.

«Сьогодні, 6 травня, слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. Поліція всебічно в рамках досудового слідства розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – повідомила Ольга Бузулук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel