Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У Луцьку оголосили конкурс світлин у вишиванках

Традиційний фотоконкурс «Моє місце сили в улюбленому Луцьку» триватиме до 12 травня.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку оголосили конкурс світлин у вишиванках

День вишиванки — одне з найбільш зворушливих свят для кожного українця та українки, день коли ми маємо нагоду ще раз показати всьому світу частинкою якої надзвичайно могутньої нації ми є

З цієї нагоди команда департаменту молоді та спорту та компанія Edelvika оголошують вже наш традиційний фотоконкурс «Моє місце сили в улюбленому Луцьку».

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Тож, не ховайте свої сорочки у шафах, а діставайте їх, фотографуйтесь в них в особливих місцях рідної громади та надсилайте нам свої яскраві світлини.

Для участі в фотоконкурсі:

1. До 12 травня 2024 року надсилайте нам свої фото у вишиванках у ваших «місцях сили» в Луцькій громаді (обов'язково зазначте назву локації) та контактні дані автора (ПІП та контактний номер телефону) на електронну адресу [email protected]

У темі листа пишіть «На конкурс вишиванки» (для того, щоб ваш лист точно не загубився).

2. Обов'язково підпишіться на Facebook сторінки Департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Edelvika

Вимоги до фоторобіт:

- Тільки одне фото від учасниці/учасника;

- Фото мають бути якісними (чітке зображення);

- На фото ви маєте бути у вишиванці та перебувати у вашому улюбленому місці нашої чарівної громади.

13 травня всі отримані світлини будуть опубліковані на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту в соціальній мережі Facebook (одним постом в порядку надходження світлин) та візьмуть участь в онлайн голосуванні за кращі з них.

Голосування триватиме до 15:00 15 травня 2024 року. У цей час представниками організаторів буде зафіксовано усі наявні на той момент вподобання (лайки) та будуть оголошені 3 переможці фотоконкурсу. Зверніть увагу - ці переможці (1, 2 та 3 місця) визначатимуться виключно за кількістю вподобань.

Також Департамент молоді та спорту Луцької міської ради обере від себе додаткового одного переможця за спеціальною відзнакою (номінація, яка не залежить від кількості вподобань) та вручить йому пам'ятний подарунок.

Автори трьох фото, що отримають найбільшу кількість вподобань за результатами онлайн-голосування, отримають грошові сертифікати від Edelvika та зможуть поповнити свій гардероб новими та стильними вишиванками.

Давайте разом поділимось любов'ю до рідного міста та вишиванки!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юна художниця із синдромом Дауна намалювала святкову листівку для волинських лісівників.

Реклама Google

Telegram Channel