Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Волинські захисники з 14-ї та 100-ї бригад отримали чергову партію мавіків від земляків (Фото)

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волинські захисники з 14-ї та 100-ї бригад отримали чергову партію мавіків від земляків (Фото)

Голова Володимир-Волинської територіальної громади разом із секретарем міської ради Іваном Юхимюком здійснили поїздку на Схід, під час якої відвідали на Харківщині земляків з 14-ї ОМБр ім. князя Романа Великого, а на Донеччині побували у місці розташування 100-ї ОМБр

Військовим передали вітання з дому та необхідне обладнання.

Про це інформує Ігор Пальонка.

Для «14-тки» доставили 35 квадрокоптерів DJI Mavic 3 та 9 дронів DJI Mavic 3 Thermal, а для «сотки» - 10 дронів DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo та 10 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal.

Загальна вартість обладнання, яке закупила Володимирська міська рада становить понад 7,2 млн гривень.

«Приємно було вкотре зустрітись з командуванням обох військових з’єднань – командиром 100-ї ОМБр Русланом Ткачуком та командиром 14-ї ОМБр Олексієм Трубніковим.

Поспілкувались про ситуацію на фронті та актуальні потреби військових. Нині, як кажуть обидва командири, найбільше потребують на фронті засобів РЕБ.

Обговорили з Олексієм Трубніковим питання відкриття рекрутингового центру у Володимирі. Наразі уже підбираємо приміщення під офіс, де надаватимуть усю необхідну інформацію охочим долучитись до лав «князівської» бригади.

Попри обмежений, у порівнянні з минулим роком, фінансовий ресурс бюджету, продовжуємо допомагати нашим захисникам. У 2024 році з бюджету громади на підтримку Сил безпеки та оборони виділено уже 167,9 млн грн.

Працюємо далі, наближаючи спільну Перемогу!» – йдеться в дописі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку проходить фестиваль робітничих професій.

Реклама Google

Telegram Channel