Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сумна весна на Волині: на війні загинули ще троє бійців

Світла пам'ять.

Фото ілюстративне.

Сумна весна на Волині: на війні загинули ще троє бійців

Тепер їм потрібна лише наша молитва

17 травня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами на передовій загинули ще троє бійців з Волині: Віктор Шворак, Іван Алексюк і Сергій Лукашук.

Про це пише  Суспільне. Луцьк.

Віктор Шворак

15 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на передовій загинув військовослужбовець із села Радошинка Віктор Шворак, повідомили у Сошичненській громаді.

 

Останній бій волинянин прийняв у боях на Харківщині. Полеглому захиснику було 23 роки.

 

«Віктор був щирим, добрим хлопцем, закінчив у 2015 році місцеву школу, навчався у Камінь-Каширському ВПТУ з 2015 по 2019 рік», — написали на сторінці громади. Дату і місце прощання з бійцем сповістять додатково.

Іван Алексюк

18 травня у Ківерцівській громаді прощатимуться із полеглим у боях за Україну 31-річним військовослужбовцем Іваном Алексюком.

 

 

 

Волинянин служив у війську з перших днів повномасштабної війни. Загинув Іван Алексюк внаслідок несумісних із життям поранень, які отримав 15 травня 2024 року поблизу населеного пункту Воздвиженка Покровського району Донецької області.

Сергій Лукашук

2 березня 2024 року під час боїв на передовій важкі поранення отримав 47-річний волинянин Сергій Лукашук. Лікарі намагалися врятувати бійця, але 17 травня він помер, повідомили у Шацькій громаді.

 

 

 Військовослужбовець був родом з села Хрипськ, захищав Україну з вересня 2023 року. В Сергія Лукашука залишилися дружина і троє дітей.

Дату прощання з полеглим захисником повідомлять пізніше.

Читайте також: «На Волині вшанували пам’ять захисників України Івана Гливи та Валентина Карпіка (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel