Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вручив відомому волинському  митцеві орден «За заслуги»

Многії літа!

Фото: сайт Волинської єпархії ПЦУ.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вручив відомому волинському митцеві орден «За заслуги»

Народний артист України Василь Чепелюк відзначив 70-ліття та 50-річчя творчої діяльності

Владика разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці взяв участь у творчій імпрезі «Мистецька сповідь», що відбулася в Палаці культури обласного центру.

Владика разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці взяв участь у творчій імпрезі «Мистецька сповідь», що відбулася в Палаці культури обласного центру.

Про це повідомляє сайт Волинської єпархії ПЦУ.

Василь Адамович Чепелюк – співак, викладач Волинського національного університету ім. Лесі Українки. Його професійний шлях розпочався після закінчення Луцького училища культури та Ровенської філії Київського державного інституту культури ім. О. Корнійчука. З 1979 року – соліст Волинської обласної філармонії. У 1989 році за значний особистий внесок у розвиток української культури та мистецтва, високопрофесійну майстерність йому присвоєно звання «Заслужений артист України», у 1993-му – «Народний артист України».

З 1998 року й дотепер він передає свої знання й творчий досвід молодому поколінню митців, працюючи викладачем ВНУ. За багаторічну творчу працю, високий професійний рівень, патріотизм, вагомий особистий внесок у волонтерську та благодійну діяльність на підтримку військовослужбовців Збройних сил України йому присвоєно звання «Почесний громадянин міста Луцька». Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня (2017) та орденом Святого Миколая Чудотворця (2014).

 

Читайте також: «Берестечко вітає з перемогою юних спортсменів».

Реклама Google
 

 

 

Telegram Channel