Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
У Луцьку впіймали 43-річного злодія

Правопорушника затримали.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

У Луцьку впіймали 43-річного злодія

Вже встановлено його причетність до двох крадіжок

Учора, 21 травня, до поліції звернувся 37-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що з горища його будинку, пошкодивши навісний замок, викрали системний блок.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 43-річний лучанин.

Окрім того, поліцейські встановили, що в цей день зловмисник викрав з іншого будинку, належного 63-річному лучанину велосипед та обікрав його автомобіль, який знаходився поблизу будинку.

Викрадені речі поліцейські вилучили. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Перевіряється його причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованих злочинів та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Прокурори наполягають на поверненні суб'єктом господарювання у державний бюджет майже 1,6 мільйона гривень надміру сплачених йому коштів.

Реклама Google

Telegram Channel