Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
Посвідчення депутата сьогодні отримала відома на Волині освітянка-новаторка

Людмила Панасюк – активна реформаторка системи підготовки робітничих кадрів.

Фото: facebook.com.

Посвідчення депутата сьогодні отримала відома на Волині освітянка-новаторка

Нею стала Людмила Панасюк, яка майже усе своє професійне життя присвятила розвитку профтехосвіти

Розпочала роботу чергова 26-а сесія обласної ради. У порядку денному - понад 40 питань. У сесійній залі зареєструвалося 54 депутати. Традиційно на пленарному засіданні присутні лідери громад, представники правоохоронних органів, народні депутати, начальник та керівники структурних підрозділів ОВА.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Посвідчення депутата Волиньради сьогодні отримала обрана за черговістю кандидата в депутати, включеного до виборчого списку Волинського осередку Політичної партії «За майбутнє», відома в області освітянка-новаторка Людмила Панасюк (замість Валентина Кошельника, який достроково склав депутатські повноваження). Прийшовши у 1990 році викладачем у Колківське ВПУ, з 2012 року і дотепер вона очолює центр професійної освіти. Людмила Панасюк – «Відмінник освіти України» і активна реформаторка системи підготовки робітничих кадрів.

Також за дорученням спікера українського парламенту Григорій Недопад вручив подяку Верховної ради очільнику Ковельської райради В’ячеславу Швораку. Таку ж відзнаку за особистий внесок в утвердження засад місцевого самоврядування та його розвиток адресовано і Шацькому селищному голові Сергієві Карпуку, який добровільно мобілізувався і зараз несе службу у лавах прикордонників.

Окрім того депутати підтримали рекомендації профільної депутатської комісії і визначилися з кандидатами на здобуття щорічної Премії ВРУ педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої професійної та позашкільної освіти. Ними стали керівниця Волинської обласної Малої академії наук Тетяна Михалюк та очільниця Центру позашкільної освіти Оксана Філіпчук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині проводять роботи, аби забезпечити мешканців якісною водою.

Реклама Google

Telegram Channel