Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
Протягом дня надано близько 250 послуг: волинян продовжують залучати на «Територію здоров'я»

Цього дня було надано близько 250 послуг.

Фото: facebook.com.

Протягом дня надано близько 250 послуг: волинян продовжують залучати на «Територію здоров'я»

Профілактика захворювань, збільшення тривалості життя, зміцнення здоров'я – це основні теми комунікації з людьми у селищі Колки

Фахівці центру і його Маневицького відділення роз’яснювали жителям громади і показували на практиці, що багатьом недугам можна запобігти за допомогою простих дій і речей: правильного миття рук, фізичної активності, балансу праці й відпочинку, здорового сну, правильного харчування; вчасного звернення до лікаря та регулярного проходження медоглядів, відмови від шкідливих звичок.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

А найдієвішим методом профілактики інфекційних захворювань є вакцинація. На «Території здоров’я» зроблено 43 щеплення. Загалом, цього дня надано близько 250 послуг, зокрема, консультації сімейного лікаря – 43, вимірювання артеріального тиску – 39, швидкі тести на гепатит В і С – 31, визначення рівня цукру в крові – 37 і т.д.

На огляді в дерматолога побувала 51 людина, послугами мобільної оптики оптики скористалися 27 відвідувачів заходу.

Для запобігання випадків метгемоглобінемії у дітей, відібрано на дослідження на вміст нітратів 34 проби питної води з криниць у домогосподарствах, в яких мешкають діти до 3 років.

Окрема програма з іграми та розвагами діяла для дітей, вихованців місцевого ліцею та центру професійної освіти. Вони взяли участь у руханці, складали тарілку здорового харчування, відповідали на запитання вікторини, ліпили з пластиліну.

Відбулися майстер-класи з миття рук та надання домедичної допомоги, вимірювання індексу маси тіла.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У селищі на Волині презентували книгу 80-літньої місцевої письменниці.

Реклама Google

Telegram Channel