Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
Науковці Луцького вишу представили інвесторам власні розробки 

Науковці сподіваються, що представлені ідеї знайдуть своїх інвесторів і їх зможуть реалізувати.

Фото: Фейсбук.

Науковці Луцького вишу представили інвесторам власні розробки 

У Луцькому національному технічному університеті відбувся науковий івент «Інноваційні стартапи ЛНТУ»

Під час заходу студенти та науковці представили власні ідеї для стартапів перед стейкхолдерами та партнерами університету. Серед присутніх – начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Про це повідомили у Волинській ОВА. 

Привітала усіх учасників події ректор ЛНТУ Ірина Вахович. Вона наголосила, що захід відбувається в рамках послідовної політики розвитку університету – співпраця «наука-бізнес-влада», де кожна ланка вносить свій вклад у розвиток України.

«Ми щиро раді вас вітати у нашому університеті. Для нас велика честь презентувати наукові розробки наших студентів та науковців, саме у такому форматі, адже тут запрошені люди, які пройшли свій власний шлях росту, розвитку та реалізації, які незважаючи на обставини змогли досягти успіху і можуть поділитися досвідом із нашим молодим поколінням. Усе що відбувається у нашому університеті, над чим ми працюємо, націлено на розвиток. Сподіваюся, що представлені ідеї знайдуть своїх інвесторів і ми зможемо спільно їх реалізувати», – зазначила Ірина Вахович.

Також до Дня науки начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко урочисто відзначив науково-педагогічних працівників університету. Разом із ректором ЛНТУ він вручив нагороди МОН, обласного та міського рівня.

Опісля відбулася презентація проектів.

Зокрема, серед представлених наукових стартапів були: «Звуковий 3d сканер», «Автомобільна система жалення», «Багатошарові чіпси», «Мобільний робот-маніпулятор», проект-переможець міжнародного конкурсу, «Розробка архітектурних та планувальних рішень на прикладі проєкту відновлення міста Авдіївка», «Тренажер-симулятор роботи обладнання з ЧПК», «Детектори ІЧ-випромінювання», «Наземний дрон «Логістик», «Бюджетний БПЛА літакового типу», «Автоматизована система бронювання кімнати онлайн».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Скільки пришкільних таборів працюватимуть цього літа на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel