Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцькому суді нове кадрове призначення

У Луцьку – новий суддя.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У Луцькому суді нове кадрове призначення

30 травня 2024 року на посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області призначили та зарахували до штату Мазура Дмитра Григоровича

Про це відомо з указу президента України Володимира Зеленського від 8 травня 2024 року № 290/2024.

Пише Insider Media.

До нині він працював заступником начальника Західного територіального юридичного відділу МО.

«Колектив суду вітає Дмитра Григоровича з нагоди призначення на посаду судді та бажає здоров’я, принциповості, наполегливості у виконанні своїх обов’язків та плідної професійної діяльності», – йдеться у дописі.

Довідково: Мазур Д.Г. народився у 1977 році в селі Зносичі, Сарненського району, Рівненської області. У 1999 році закінчив Житомирський військовий інститут радіоелектроніки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Радіоелектронні комплекси, системи та засоби озброєння і військової техніки» та здобув кваліфікацію інженера з радіолектроніки, офіцера військового управління тактичного рівня, а у 2002 року закінчив Волинський державний університет і отримав диплом спеціаліста, яким присвоєно кваліфікацію «Юрист».

З серпня 1994 року по вересень 2009 року служба в Збройних Силах України, з березня 2010 р. по жовтень 2015 р. адвокат, член адвокатського об’єднання «Волинська обласна колегія адвокатів», з березня 2017 р. по травень 2024 р. головний юрисконсульт, ПП «Пастораль», з січня 2022 року по травень 2024 р. заступник начальника Західного територіального юридичного відділу МО.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині зросли надходження від туристичного збору.

Реклама Google

Telegram Channel