Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Сина Джо Байдена можуть посадити на 17 років

Американський лідер зазначив, що він – «президент, але також і батько».

Фото із сайту Getty Images.

Сина Джо Байдена можуть посадити на 17 років

Президент США заявив, що приймає вирок своєму синові Гантеру (обоє на фото) у справі про незаконне зберігання зброї

Американський лідер зазначив, що він – «президент, але також і батько», та наголосив, що він і перша леді Джилл Байден «любимо нашого сина і дуже пишаємося тим, яким він став сьогодні».

Про це інфоромує «Українська правда» з посиланням на CNN.

«Як я вже казав минулого тижня, я прийму результат цієї справи і й далі буду з повагою ставитись до судового процесу, поки Хантер розглядає можливість апеляції», – додав президент США.

Адвокати Гантера Байдена вже зазначили, що готові до апеляції вироку.

Реклама Google

Нагадаємо, присяжні визнали сина президента США винним за всіма трьома пунктами звинувачення у федеральному судовому процесі щодо незаконного зберігання зброї.

Йдеться про епізод жовтня 2018 року, коли син президента США «свідомо зробив неправдиву та фіктивну письмову заяву», купуючи револьвер Colt Cobra 38SPL: продавцеві зброї у штаті Делавер він сказав, що наркотиків не вживає.

Після вердикту присяжних суддя в Делавері має оголосити вирок. За всіма трьома пунктами Гантеру Байдену загрожує максимум до 25 років позбавлення волі та штраф у розмірі 750 тисяч доларів.

В окремій справі сину президента США інкримінують три кримінальні злочини і шість проступків, пов'язаних із несплатою податків, ухиленням від оподаткування та наданням неправдивих або шахрайських податкових декларацій.

У разі визнання вини Гантеру Байдену загрожує до 17 років ув'язнення.

Читайте також: Порошенко нагадав, як здобувався безвіз: так само маємо задіяти всі ресурси для переговорів про вступ у ЄС.

Telegram Channel