Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

ВЖЕ ТРАКТОРИСТИ РОЗУКОМПЛЕКТОВУЮТЬ ТРАКТОРИ Правоохоронці зібрали матеріали відносно тракториста сільськогосподарського виробничого кооперативу «Самарівський» Ратнівського району, жителя села Язовні Андрія Л. Встановлено, що він розукомплектував трактор Т-25, чим завдав збитків СВК на суму понад 3,5 тисячі гривень.

ВЖЕ ТРАКТОРИСТИ РОЗУКОМПЛЕКТОВУЮТЬ ТРАКТОРИ
Правоохоронці зібрали матеріали відносно тракториста сільськогосподарського виробничого кооперативу «Самарівський» Ратнівського району, жителя села Язовні Андрія Л. Встановлено, що він розукомплектував трактор Т-25, чим завдав збитків СВК на суму понад 3,5 тисячі гривень.

ІНТЕРПОЛ ШУКАЄ ’ЖИГУЛІ’
Під час реєстрації автомобіля ВАЗ-21099, що належить мешканцеві Нової Вижівки Олександру Г., з’ясувалось, що цей транспортний засіб зараз перебуває у розшуку по лінії Інтерполу. Проводиться перевірка.

ХОТІВ ВІДКУПИТИСЬ ХАБАРЕМ
На одній з вулиць Каменя-Каширського співробітники дорожньо-патрульної служби райвідділу внутрішніх справ затримали водія «Жигулів» Юрія Х., який грубо порушив правила дорожнього руху. Щоб уникнути покарання, шофер намагався «відкупитись» у державтоінспектора, тикаючи йому п’ять доларів. Не вдалось!

ШАХРАЙ З ЦИГАНСЬКИМ ’ХИСТОМ’
У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що 19-річний лучанин Олександр С. шахрайським шляхом виманив 231 долар у неповнолітнього Ігоря Л., 1990 року народження, які належали батькам школяра.

КРАХ НАРКОБІЗНЕСУ
У селі Квасів Горохівського району працівники відділення по боротьбі з незаконним обігом наркотиків знищили на присадибній ділянці місцевої мешканки Валентини М. 7800 стеблин маку. Ще більше рослин — майже вісім тисяч штук — викорчувано у господарстві її односельчанки Марії З. А в Нововолинську співробітники міліції затримали Юрія П., в якого вилучено пакет із зеленими головками маку, який згодом заважив 3,3 кілограма.

ФАЛЬШИВКУ ЗАВІРИВ... НОТАРІУС
Співробітники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю зібрали матеріали стосовно приватного нотаріуса ковельчанки Наталії К. Як з’ясувалось, вона незаконно виписала доручення на право керування автомобілем ВАЗ-2108, без дозволу і присутності власника машини.
наЇхав

НАЇХАВ НА СПІВРОБІТНИКА
Післяобідньої пори водій пересувної механізованої колони № 20 лучанин Сергій Т., керуючи машиною МАЗ, на території будівництва торгового комплексу по вулиці Кравчука в обласному центрі, наїхав на 26-річного робітника згаданої колони Сергія Б. Від отриманих травм потерпілий помер.

НІЧНЕ ПОГРАБУВАННЯ
Після опівночі у Луцьку на вулиці Рівненській якийсь злочинець відкрито відібрав у жительки села Струмівка Луцького району Наталії Є. сумочку, в якій було 100 гривень і мобільний телефон. Співробітники міліції оперативно встановили, що пограбування вчинив 19-річний Василь С.

ЖИТТЯ БУЛО НА ’ВОЛОСИНІ’
У Ковельську центральну районну лікарню з ножовим пораненням у груди доставлено п’яного місцевого мешканця Петра С., 1985 року народження. Обставини отримання ушкодження з’ясовуються. А в Нововолинську міську лікарню госпіталізована теж 18-річна Валентина З. Вона через власну необережність випала з балкона квартири на п’ятому поверсі.

ВТОПИВСЯ У БАСЕЙНІ
Поблизу села Дачне Ківерцівського району в басейні, що на території дитячого табору відпочинку, виявлено труп вчителя музики з обласного центру Анатолія С., який тут працював під час літніх канікул. На тілі покійного слідів насильницької смерті не виявлено.

ПОЖЕЖА ВІД БЛИСКАВКИ
Пізно ввечері у господарстві 72-річного жителя села Витуле Любешівського району виникла пожежа. Вогонь майже знищив хлів хазяїна. Як з’ясувалось, лихо трапилось від попадання у приміщення грозового розряду.


СНАРЯД ПОБЛИЗУ БУДИНКУ
Під час проведення земельних робіт в Луцьку на вулиці Клима Савура (неподалік будинку 53-А) виявлено снаряд часів Другої світової війни. Про небезпечну знахідку повідомлено саперів, а до часу їх прибуття було виставлено міліцейський пост.

ТИЖДЕНЬ НА КОРДОНІ
Волинським прикордонним загоном за минулий тиждень затримано 9 порушників державного кордону і 19 порушників прикордонного режиму і режиму в пунктах пропуску. Виявлено і затримано товарів, які перевозились поза митним контролем, на суму 1347 гривень (чотири випадки). Не пропущено за межі кордону через неправильне оформлення документів 24 громадянина.
Пропущено через державний кордон України всього 74212 громадян і 11995 транспортних засобів.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel

Передрук або відтворення у будь-якій формі матеріалів, розміщених на інтернет-сторінці «Волинь-нова» volyn.com.ua, без письмової згоди видання заборонено.

зроблено в Ideil