Курси НБУ $ 41.44 € 43.86
Борошно, картопля, трохи фаршу, овочів і… вийдуть суперпиріжки!

Уся сім’я з великим апетитом з’їсть все до останнього шматочка!

Фото із сайту ukr.media.

Борошно, картопля, трохи фаршу, овочів і… вийдуть суперпиріжки!

Переконані, цей рецепт приживеться у вашій родині. Тож готуйте із задоволенням, міняйте начинку, імпровізуйте та дивуйте близьких!

Інгредієнти:

  • Картопля – 4–5 шт.;
  • Вершкове масло – 20 гСіль – 1 ч. л.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Петрушка – 1 пучок;
  • Борошно – 200–220 г;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Рослинна олія – 30 мл;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Фарш – 350 г;
  • Болгарський перець – 1 шт.;
  • Зелена цибуля – 50 г;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Томатний соус (паста) – 2 ст. л.;
  • Сіль, спеції на свій смак.

Картопляне тісто:

Відваріть картоплю, злийте воду. Додайте сіль за смаком, яйце та вершкове масло, зробіть пюре. Додайте дрібно нарізану петрушку, перемішайте. Всипте розпушувач та борошно. Замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою, відправте в холодильник на 20 хвилин, поки готуєте начинку, радить ukr.media.

М’ясна начинка з овочами:

На невеликій кількості олії обсмажте фарш. Додайте нарізані овочі (цибуля, перець, зелень, часник) та томатну пасту. Посоліть, поперчіть до смаку, тушкуйте до готовності.

Ліплення пиріжків:

Розділіть тісто на 4 частини. Кожну розкачайте у коло. Розділіть його на 4 частини. На кожну покладіть багато охолодженої начинки.

Накрийте другим колом тіста. Защіпніть краї за допомогою виделки. Розділіть ножем на 4 пиріжки.

Із залишками тіста зробіть те ж саме.

Розігрійте сковороду з олією. На невеликому вогні обсмажуйте з двох боків до рум’яної скоринки.

Перекладіть готові смажені пиріжки на серветку. Виходить неймовірно смачно, соковито, ароматно, ситно!

Читайте також: «Якою буде сьогодні погода на Волині».

Реклама Google

Telegram Channel