Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

СЕЛО МОЄ: і Ветли – не край світу

Ветли – одне з найвіддаленіших сіл області й Любешівського району. Проте, завдяки активному сприянню народного депутата України Адама Мартинюка розбудові соціальної інфраструктури село відродилося...

Ветли – одне з найвіддаленіших сіл області й Любешівського району. Проте, завдяки активному сприянню народного депутата України Адама Мартинюка розбудові соціальної інфраструктури село відродилося.

Є прекрасна церква, збудовано та введено в експлуатацію школу на 360 місць, будуються будинок культури, в якому об’єднані і поштове відділення, бібліотека, глядацький та танцювальний зали, нове приміщення дільничної лікарні. Ветли дочекалися природного газу й асфальтованої дороги на відрізку Велика Глуша – Шлапаль.
Раніше автобусне сполучення було незадовільним, бо підприємці не хотіли «розбивати» свої маршрутки на поганих дорогах. Нині ж дороги змінилися докорінно. А рейс Ветли – Любешів, який відправляється вранці о 7 годині 15 хвилин, пасажирів вистачає і у Ветлах, і в Мукошині. Жителі села Гірки найбільше потерпають, адже фактично їм місця в маршрутці не вистачає, і їдуть вони, як оселедці в бочці.
Протилежністю такому рейсовому автобусу є маршрутки підприємця Наталії Приходько. На маршрути виходять нові автобуси, в салонах яких завжди чисто і тепло. Тому хочеться подякувати і підприємцю, і водіям Анатолію Климцю та Андрію Семеняку за добру роботу, чуйне ставлення до пасажирів, написала до редакції Ветлівський сільський голова Любов Павлік.
Telegram Channel