Курси НБУ $ 41.78 € 48.84

ЗОВСІМ НЕ ЗОЛОТА РИБКА…

Керівник Асоціації рибалок України Олександр Чистяков повідомив, що рибу, виловлену в українських водоймах, вживати в їжу не можна, оскільки вона хвора і містить збудники 68 захворювань — «починаючи від підшкірних глистів і закінчуючи солітерами»...

Керівник Асоціації рибалок України Олександр Чистяков повідомив, що рибу, виловлену в українських водоймах, вживати в їжу не можна, оскільки вона хвора і містить збудники 68 захворювань — «починаючи від підшкірних глистів і закінчуючи солітерами».

За його словами, на сьогодні у країні створено 1100 штучних водосховищ, де немає течії, і тому фактично водні об’єкти позбавлені можливості самоочищення. Чистяков підкреслив, що треба заборонити в українських річках промислове виловлювання риби. Тим паче, що торік українці вживали в їжу всього 1% риби, виловленої вдома, — решта було привезено з-за кордону.
Telegram Channel