Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ОСОБЛИВЕ ПРОХАННЯ: ЧОЛОВІКИ ВОЮТИНА СХИЛЯЮТЬ ГОЛОВИ ПЕРЕД ЖІНКОЮ-КЕРІВНИКОМ

Кілька років тому трагічно загинув талановитий організатор виробництва на селі, директор першого на Волині приватного господарства «Дружба», що у Воютині Луцького району, Богдан Здрилюк. Люди були в розпачі: як тепер будуть хазяйнувати? Господарство очолила дружина покійного — Валентина Степанівна...

Кілька років тому трагічно загинув талановитий організатор виробництва на селі, директор першого на Волині приватного господарства «Дружба», що у Воютині Луцького району, Богдан Здрилюк. Люди були в розпачі: як тепер будуть хазяйнувати? Господарство очолила дружина покійного — Валентина Степанівна, гідно продовжила нелегку справу чоловіка.
Це засвідчує лист до редакції ветерана війни і праці Олександра Іщука з проханням висловити через газету щиру подяку жінці-керівнику за чуйне ставлення, зокрема, до пенсіонерів, які за колгоспних часів заробили мізерні пенсії, а тепер вже нема сил працювати. Усім їм безкоштовно виділено по мішку цукру і 10 кілограмів гречки. На свята розносять додатково подарунки в кожну хату, вітають односельців добрими словами.
Усі старші чоловіки Воютина напередодні Міжнародного жіночого дня схиляють свої сиві голови перед працелюбною жіночою половиною свого села на чолі з турботливою директрисою «Дружби» Валентиною Степанівною Здрилюк, бажають достатку, здоров’я і весняних радощів на щодень.
Telegram Channel