Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

БЛОХІН РОЗРАХОВУЄ НА КОВАЛЕНКА

Головний тренер збірної України Олег Блохін пообіцяв гравцю американського клубу “Ді. Сі. Юнайтед” Дмитру Коваленку надати шанс проявити себе у синьо-жовтій футболці національної команди. Розмова між футболістом і тренером відбулася у Києві, куди Коваленко приїхав відвідати своїх батьків...

Головний тренер збірної України Олег Блохін пообіцяв гравцю американського клубу “Ді. Сі. Юнайтед” Дмитру Коваленку надати шанс проявити себе у синьо-жовтій футболці національної команди. Розмова між футболістом і тренером відбулася у Києві, куди Коваленко приїхав відвідати своїх батьків.
Незважаючи на те, що нині американська федерація футболу робить все можливе, щоб Коваленко виступав за збірну США, українець, який тривалий час грає в Америці, ще сповнений сподівань виступати за збірну своєї Батьківщини. “Якщо чесно, то я хотів би грати за збірну України. Я тут народився, навчався у динамівській школі”,— сказав Дмитро в інтерв’ю програмі “Наш футбол” (УТ-1).
Варто зазначити, що Коваленко намагався привернути до себе увагу ще за часів Буряка в українській команді, однак, нічого з цього не вийшло. Також у свій час він перебував на оглядинах у дніпропетровському “Дніпрі”, але з командою Кучеревського в американського українця, як кажуть, не склалося.
Зауважимо, що Дмитро, підписавши нещодавно з “Ді. Сі. Юнайтед” новий контракт, увійшов до десятки найбільш високооплачуваних футболістів американської футбольної ліги. Слід додати, що українцю запропонували у 2001 та 2002 роках зіграти у матчах “Всіх зірок” американського чемпіонату.
Telegram Channel