Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ДИНАСТІЯ: СІЛЬСЬКІ ГОЛОВИ – БАТЬКО Й СИН

Маючи фах агронома і практичний досвід клубної і лісничої справи, Андрій Ясюк обирався секретарем, а згодом головою Новорудської сільської ради Маневицького району...

Маючи фах агронома і практичний досвід клубної і лісничої справи, Андрій Ясюк обирався секретарем, а згодом головою Новорудської сільської ради Маневицького району. З цієї посади й пішов у 1996 році на пенсію. Та 16 вересня минулого року на позачергових виборах односельці знову обрали Андрія Антоновича сільським головою.
Цікаво, що сусідню територіальну громаду в Троянівці з березня 2002 року очолює колишній молодий директор школи Микола Андрійович Ясюк. І тільки похвальні слова можна почути від районної влади, жителів Новорудської і Троянівської сільських рад про своїх голів — батька й сина. Обидва — дбайливі, заповзятливі господарі, енергійно долають труднощі. З їх приходом завирувало життя у поліських селах. Звісно, найстаріший за віком у районі сільський голова передає наймолодшому мудру науку та щирі батьківські поради, інформує журналістка Тамара Мельниченко.
Telegram Channel