Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

НЕ ВДАЛОСЬ ВІДКУПИТИСЬ

Як тільки правопорушниця зайшла у службовий кабінет, то поклала перед слідчим дві купюри номіналом по 100 доларів США кожна...

Вечірньої пори до кабінету слідчого Луцького райвідділу внутрішніх справ зайшла жителька обласного центру Зінаїда Б. Працівник і його гостя були добре знайомі, бо напередодні вирішувалось питання про порушення кримінальної справи, пов’язаної із зберіганням і збутом Зінаїдою Б. наркотичної сировини. Правопорушниця ще у ході перевірки цих фактів натякала слідчому, що готова “віддячити” йому в тому випадку, якщо він “поховає” цю справу. Тепер же діяла без натяків.
Як тільки вона зайшла у службовий кабінет, то поклала перед слідчим дві купюри номіналом по 100 доларів США кожна. Факт дачі хабара було зафіксовано належним чином — із записом на магнітофонну стрічку, відеокамеру, а також у присутності понятих. Нині матеріали за фактом дачі хабара передані у Луцьку районну прокуратуру. Зінаїді Б. доведеться в суді відповідати вже за двома статтями Кримінального кодексу України — за зберігання і реалізацію наркотиків, а також за спробу дати хабара працівнику міліції.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel