Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: З БІДОЮ БОРОТИСЯ РАЗОМ

У польському місті Бєловежа відбулась п’ятистороння зустріч представників Міністерства надзвичайних ситуацій України, рятувальних служб Білорусі, Литви, Калінінградської області Росії та Польщі...

У польському місті Бєловежа відбулась п’ятистороння зустріч представників Міністерства надзвичайних ситуацій України, рятувальних служб Білорусі, Литви, Калінінградської області Росії та Польщі. Розглядались, зокрема, питання співробітництва рятувальних служб та служб захисту населення незалежно від кордонів та надання допомоги на випадок надзвичайних ситуацій великих масштабів. Під час зустрічі рятівники зустрілись з військовими комендантами польських воєводств та керівниками міністерств та організацій Польщі, які надали інформацію про плани співпраці в майбутніх проектах, що фінансуються Євросоюзом.
До складу української делегації було запрошено заступника начальника управління надзвичайних ситуацій Волинської області полковника внутрішньої служби Василя Ромка, який виступив в обговоренні проблемних питань налагодження взаємовигідного співробітництва сусідніх регіонів різних держав та ознайомився з досвідом роботи польських рятівників.
Telegram Channel