Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ТАЛАНТИ: 14 ВІДЗНАК 14-РІЧНОЇ КОМПОЗИТОРКИ

Учениці Луцької дитячої музичної школи №1 Ганні Аркушиній виповнилось 14 років. Незважаючи на юний вік, вона вже встигла стати 14 разів лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів юних композиторів...

Учениці Луцької дитячої музичної школи №1 Ганні Аркушиній виповнилось 14 років. Незважаючи на юний вік, вона вже встигла стати 14 разів лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів юних композиторів, переможцем програм Українського фонду культури “Нові імена” та “Людина року волинського краю” у номінації “Юний талант”.
Нещодавно Ганну Аркушину запросили у Київ на фестиваль “Музичні прем’єри сезону”. Поряд з визнаними українськими композиторами виступало і п’ять юних обдаровань. Ганна Аркушина виконала створені нею два вокальні твори “Зимовий сон” та “Ніч на Івана Купала”. Вона співала і грала на фортепіано. Імениті композитори високо оцінили твори волинянки. І учениця, і її викладач Ірина Циганкова були задоволені виступом і його оцінкою. Ганна Аркушина нагороджена спеціальним дипломом.
Поїздка і виступ у Києві Ганни Аркушиної відбулися завдяки фінансовій підтримці обласного управління культури.
Telegram Channel