Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

КРИМ БОЙКОТУЄ СОРОСА

У Криму робиться все, аби зірвати усі заходи, заплановані до приїзду на півострів відомого фінансиста і філантропа Джорджа Сороса...

У Криму робиться все, аби зірвати усі заходи, заплановані до приїзду на півострів відомого фінансиста і філантропа Джорджа Сороса. За словами директора кримських програм фонду “Відродження” (який фінансує Сорос) Олега Смірнова, вчора Соросу було відмовлено в наданні приміщення в Таврійському національному університеті імені Вернадського, де повинна була відбутися зустріч фінансиста з представниками неурядових організацій, а також викладачами і студентами. Соросу відмовлено попри те, що цей університет одержав найбільшу кількість грантів по лінії Фонду “Відродження”, сума яких обчислюється 500-600 тисячами доларів.
Смірнов також повідомив, що в понеділок відмовила Соросу в проведенні круглого столу “Толерантність і права людини: напрямку діяльності недержавних організацій і донорів”, запланованого на вівторок, адміністрація Лівадійського палацу-музею. Причина – “сміхотворна”: нібито в понеділок у палаці пройшли навчання з цивільної оборони, після яких служби ЦО ухвалили рішення закрити палац для відвідування до четверга. Варто зауважити, що всі рахунки по оплаті оренди приміщення були проплачені.
Telegram Channel