Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

НАГОРОДИ: БЛАГОСЛОВЕННА ГРАМОТА ВІД ПАТРІАРХА НАРОДНОМУ ДЕПУТАТУ

Благословенну грамоту „За церковні заслуги перед Українською православною церквою Київського патріархату” вручено народному депутату України Володимиру Бондару...

Благословенну грамоту „За церковні заслуги перед Українською православною церквою Київського патріархату” вручено народному депутату України Володимиру Бондару. Від імені Святійшого Патріарха УПЦ КП Філарета відзнаку народному обранцеві вручив ректор Волинської духовної семінарії протоієрей Іоан. Отець висловив подяку керівнику Волинського представництва блоку „Наша Україна” за благодійну допомогу, яку він надає, а також за участь у патріотичному вихованні майбутніх пасторів церкви Христової.
У свою чергу Володимир Бондар подякував священнослужителям, котрі оцінили його скромний внесок в розбудову церкви, і запевнив, що робитиме й надалі все від нього залежне, аби в Україні постала єдина помісна православна церква.
Як інформує Мирослава Карпінська, з ініціативи народного депутата Володимира Бондара спільно з ректоратом семінарії запроваджена іменна стипендія Полікарпа Сікорського. За результатами першого навчального семестру її отримали кращі студенти з кожного курсу.
Telegram Channel