Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

У правоохоронні органи надійшло відношення Володимир-Волинського лінійного відділу правління магістральних газопроводів. У ньому повідомляється, що поблизу села Маркелівка на газокомпресорній підстанції виявлено несанкціонований відбір газу з трубопроводу...

ХТОСЬ «ПРИСМОКТАВСЯ» ДО ТРУБИ
У правоохоронні органи надійшло відношення Володимир-Волинського лінійного відділу правління магістральних газопроводів. У ньому повідомляється, що поблизу села Маркелівка на газокомпресорній підстанції виявлено несанкціонований відбір газу з трубопроводу. Проводиться перевірка.
ОХОРОНА ПІД «АРЕШТОМ»
У Луцький міськвідділ внутрішніх справ звернувся керівник одного з промислових підприємств обласного центру. Він повідомив, що вночі невідомий злочинець закрив у сторожовій будці охоронців заводу і через вікно проник у приміщення адміністрації. У кабінеті директора він зламав металевий ящик, з якого викрав 3200 гривень, що належали “шефу”.
ПОЖЕЖІ БУВАЮТЬ РІЗНІ…
У селі Тур Ратнівського району після опівночі загорівся хлів місцевого мешканця Петра А. У вогні загинули кінь і корова господаря. Попередня причина лиха, збитки від якої оцінюються у 2000 гривень, — замикання електропроводки. А причину загорання вхідних дверей в будинку лучанки Світлани П. встановила оперативно-пошукова група міськвідділу міліції. Умисний підпал вчинив 18-річний сусід потерпілої Олександр Ю.
АРСЕНАЛ В АВТОМОБІЛІ
У селі Задиби Турійського району співробітники відділень державтоінспекції і карного розшуку райвідділу внутрішніх справ затримали автомобіль ГАЗ-24 під керуванням приватного таксиста з Ковеля Юрія С. В салоні “Волги” правоохоронці виявили стартовий пістолет, вибуховий пакет, мисливський ніж і гумову палицю. Нині з’ясовується, де і з якою метою водій придбав цей “вантаж”.
НІ ІНОМАРКИ, НІ ЗНАЙОМОГО
23-річна лучанка Олена Б. звернулась у міськвідділ міліції із заявою, в якій повідомила, що віддала своєму знайомому на ім’я Анатолій автомобіль БМВ, документи на нього і ключі. Транспортний засіб мав бути поставлений на автостоянку. Зараз власниця машини розшукує усе, що довірила молодому чоловікові, а також і його самого.
ШИФЕР УПАВ… НА ГОЛОВУ
У післяобідню пору в Луцьку міську клінічну лікарню зі скальпованою раною голови звернувся 18-річний Віктор С. З’ясувалось, що тілесне ушкодження потерпілий отримав на проспекті Відродження — на нього з балкона другого поверху впав лист шиферу.
ЩОСЬ НЕ ПОДІЛИЛИ СИН З БАТЬКОМ
У Ратнівську центральну районну лікарню з різаною раною обличчя госпіталізований 63-річний житель села Язавні Іван Ш. Встановлено, що покалічив його під час сімейного конфлікту син Микола, який після бійки був затриманий працівниками міліції.
З ФАЛЬШИВКОЮ ДАЛЕКО НЕ ЗАЇДЕШ
З Любомльської міжрайонної прокуратури надійшли матеріали відносно жителя Дубно Рівненської області Романа Д. При перетині держкордону на автопереході в Ягодині він використав підроблене свідоцтво на транспортний засіб. За таке саме порушення на цій же ділянці кордону був затриманий ще один мешканець Рівненщини — Сергій М.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel