Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

НЕЩАСТЯ НА ЗАЛІЗНИЧНІЙ КОЛІЇ

Поблизу села Хотячів, неподалік залізничного переїзду перегону Володимир-Волинський —Устилуг, було виявлено труп 25-річного Івана К...

Поблизу села Хотячів, неподалік залізничного переїзду перегону Володимир-Волинський —Устилуг, було виявлено труп 25-річного молодшого інспектора прикордонного контролю прикордонної комендатури “Любешів” Івана К. Травми на тілі покійного свідчили, що отримати їх він міг від удару потяга, коли переходив колію.
Як повідомив нам вчора по телефону виконуючий обов’язки Волинського транспортного прокурора Анатолій Скулинець, на місце трагедії виїжджали співробітники Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ і міжрайонної прокуратури. Нині з’ясовуються обставини загибелі молодого чоловіка, який, до речі, перебував у відпустці. Треба також встановити, яким саме потягом був збитий потерпілий, оскільки від часу нещастя до виявлення тіла тут пройшли їх декілька. У десятиденни й строк транспортна прокуратура має провести перевірку цього випадку і вирішити питання щодо доцільності порушення кримінальної справи.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel