Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЗЛОЧИН РОЗКРИЛИ СУДМЕДЕКСПЕРТИ

Вечірньої пори у власній оселі було виявлено мертвою 54-річну жительку села Губин Горохівського району Віру М. Оскільки жінка до цього часу була здорова і померла раптово, то причину смерті мали прояснити результати судово-медичної експертизи...

Вечірньої пори у власній оселі було виявлено мертвою 54-річну жительку села Губин Горохівського району Віру М. Оскільки жінка до цього часу була здорова і померла раптово, то причину смерті мали прояснити результати судово-медичної експертизи. І вони були такими ж несподіваними, як і кончина жінки, — смерть настала внаслідок перелому шийних хребців і удушення.
Як розповів нам вчора по телефону прокурор Горохівського району Валерій Невірець, слідчі відразу почали відпрацьовувати версію вбивства. Після ретельного огляду місця події, вивчення можливих обставин цього тяжкого злочину підозра впала на співмешканця дочки покійної Олексія Б., в якого були досить неприязні стосунки з “тещею”. Затриманий 30-річний робітник приватно-орендного сільськогосподарського підприємства імені Франка під час допиту зізнався, що саме він вчинив цей злочин. Прокуратура району порушила кримінальну справу за фактом умисного вбивства, ведеться розслідування.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel