Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

СІРНИК ЯК ЗНАРЯДДЯ ПОМСТИ?

Вечірньої пори у господарстві мешканця села Вишнів Любомльського району Анатолія С. виникла пожежа. Вогонь знищив близько двох тонн сіна. Співробітники міліції встановили, що підпал вчинила 34-річна односельчанка потерпілого пенсіонера Світлана О.

Вечірньої пори у господарстві мешканця села Вишнів Любомльського району Анатолія С. виникла пожежа. Вогонь знищив близько двох тонн сіна. Співробітники міліції встановили, що підпал вчинила 34-річна односельчанка потерпілого пенсіонера Світлана О.

ГРАБУЮТЬ І ВДЕНЬ, І ВНОЧІ
У Луцьку в квартиру пенсіонерки Віри Є. посеред білого дня зайшли троє невідомих молодиків і відкрито забрали вироби із золота на загальну суму 4000 гривень. А на директора одного з приватних підприємств обласного центру Івана Г. хтось напав на вулиці. У нього злочинець відібрав барсетку, в якій було 265 доларів США і 1560 гривень.

СВАРКИ ДО ДОБРА НЕ ВЕДУТЬ
У Рожищенську центральну районну лікарню з різними травмами було доставлено подружжя пенсіонерів, які проживають в селі Дубище. Як з’ясувалось, побив їх син Петро. Сімейний конфлікт виник і в сім’ї жителів села Замличі Локачинського району Михайла та Олени М.Усе закінчилось тим, що жінка схопила ножа і вдарила ним чоловіка.

НЕМОВЛЯ У ЦЕЛОФАНОВОМУ ПАКЕТІ
У лісопосадці поблизу автогаражів, що належать Володимир-Волинському лісгоспу, люди виявили у целофановому пакеті новонародженого хлопчика. Правоохоронці нині розшукують матір, яка народила дитину, і ось таким чином “поховала” її.

БЕЗСЛІДНО ЗНИК ДОРОГИЙ “БОБЕР”
У Ківерцівський райвідділ внутрішніх справ звернулось керівництво товариства з обмеженою відповідальністю “Укрсервіс”. У заяві повідомляється, що вночі з території підприємства викрадено лісопильний стрічковий верстат “Бобер-1” вартістю 18728 гривень.

НЕЛЕГАЛИ В ІЗОЛЯТОРІ
Вночі у Володимирі-Волинському на вулиці Устилузькій співробітники управління Служби безпеки України в області, міліції і прикордонники затримали автомобіль “Опель-Вектра”, яким керував мешканець Нововолинська Олег Т. У салоні машини водій перевозив п’ятьох нелегалів — чотирьох громадян Пакистану та індійця. Затримані мігранти поміщені в ізолятор тимчасового тримання прикордонної комендатури.

І МОТОЦИКЛАМ ТІСНО НА ДОРОЗІ
Майстер лісу з Шацька Петро П., керуючи мотоциклом ММВЗ, на дорозі поблизу села Піща зіткнувся з таким самим транспортним засобом, яким керував пенсіонер з райцентру Іван П. В результаті автопригоди обидва мотоциклісти потрапили в районну лікарню. А в Луцьку на вулиці Ківерцівській не розминулись ВАЗ-2107 і МАЗ-5549. Наслідок цієї аварії трагічний — травма, отримана 28-річним водієм “Жигулів” Василем Д., виявилась смертельною.

КРАДУТЬ НЕ ТІЛЬКИ ІНОМАРКИ
У Ковельський міськрайвідділ внутрішніх справ звернувся місцевий житель Валерій Н. Він повідомив, що на хвилин двадцять залишив без нагляду біля дому свій автомобіль БМВ-740, і цього вистачило злодіям, щоб “конфіскувати” іномарку.
А ось Наталії М. з селища Голоби поталанило. Від її будинку зник ВАЗ-2101. Але працівники міліції досить швидко знайшли авто у справному стані і передали власниці.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.

РОЗШУКИ

Володимир-Волинським МВ УМВС України в області встановлюється місце знаходження 27-річного Черешнюка Миколи Миколайовича, жителя Володимира-Волинського. 11 березня 2004 року він пішов з дому і не повернувся. Його прикмети: зріст 175 см, худорлявий, волосся русяве, стрижка коротка, очі голубі. Був одягнений: фуфайка коричневого кольору в смужку, сині брюки, жовта сорочка, голуба футболка, сіра спортивна шапка, взутий в чорні туфлі на шнурках.
Прохання до всіх, кому щось відомо про місце перебування Черешнюка М.М., повідомити у Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ за телефонами: 8-242-2-17-56, 2-26-00 або 02.
Telegram Channel