Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ВОЛОДИМИР КЛИЧКО НЕ ЗАЛИШИТЬ БОКС

Володимир Кличко заявив, що не має наміру іти з професійного боксу після нищівної поразки в поєдинку з Лаймоном Брюстером за титул чемпіона світу за версією WBO...

Минуло 3 дні після сенсаційної поразки Володимира Кличко в поєдинку за звання чемпіона світу, однак ніяких роз`яснювальних заяв ми так і не отримали, пише про бій Кличка видання "Spiegel". Українець відкидає всі розмови про можливий допінг і заявляє, що не має наміру йти з професійного боксу...
"Я ніколи не користувався забороненими препаратами, такими як стероїди . Я – отримав кандидатську ступінь на спортивну тематику, знаю принцип дії кожного препарату, і це було б справжнім безумством, щоб я що небудь ковтав", - захищається Володимир Кличко від чуток, які вказують на те, що можливий допінг, привів до його фізичного знесилення у поєдинку проти нового чемпіона світу за версією WBO Лаймона Брюстера.
Відразу ж приводяться і слова Кличка-молодшого про те, що він розпочав себе погано почувати вже на початку бою: "Те, що я програв – це не психологічна проблема", за словами 28-річного боксера, "після першого раунду мені було тяжко дихати, а після другого раунду я насилу підвівся зі стільця." "У цей вечір в рингу не був Володимир Кличко. Я не міг нормально говорити, мій язик був немов занімілий. Я не міг відкрити нормально очі – це виглядало так, неначе я під наркотиками", продовжив Володимир.
За словами Віталія у крові Володимира норма цукру була перевищена у чотири рази. "Я не хотів би більш нічого говорити з приводу цього. Мені потрібні точні аналізи, і лише тоді можна зробити якісь висновки", - Володимир. За його словами аналізі він отримає не раніше майбутніх вихідних.
Лікар братів Кличків в німецькому клубі "Юніверсіум" Крістоф Рибаржик також відкидає будь-які проблеми зі здоров`ям українця напередодні бою. "Не було абсолютно нічого, що вказувало на діабет, або будь-яке інше захворювання у Володимира", - говорить він. "Володимир був обстежений знову і знову, причому найсерйознішим медичним чином".
Промоутер братів Кличків Клаус-Пітер Коль вбачає причину поразки українця у тому, що творилося перед боєм і під час самого поєдинку: "Напередодні поєдинку в США був дуже великий ажіатож навколо Володимира та Віталія. Концентрація на боротьбу, звичайно, від цього була не найкраща."
Отже, ясно одне, що поки нічого не ясно...
Telegram Channel