Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ТРАДИЦІЇ: ШКІЛЬНИЙ ДЗВОНИК ЗАПРОСИВ У ЮНІСТЬ ОДНОКЛАСНИКІВ

Через 40 років знову зустрілися разом колишні восьмикласники — випускники Підберезівської середньої школи Горохівського району...

Через 40 років знову зустрілися разом колишні восьмикласники — випускники Підберезівської середньої школи Горохівського району. Тоді їх було 34. На жаль, не всі дожили до ювілею. Тому однокласники насамперед прийшли у сільський храм, щоб пом’янути добрим словом тих, що пішли молодими у вічність. А потім у місцевій школі був вечір-спогад про дні колишні і нинішні. Серед випускників — Анатолій Пушкарський, колишній перший військовий аташе в період незалежної України в Німеччині, Надія Макарук, яка усе життя трудилась дояркою на місцевій фермі, Анатолій Ярема, морський офіцер...
Із сльозами радості приймали квіти від своїх учнів колишній класний керівник Любов Степанюк, перша вчителька Ніна Горанська та вчителька Надія Коноба. Їм вручили цінні подарунки та вазони із квітами.
Валентина Харченко, також колишня випускниця, а нині голова правління ВАТ «Деметра», яка зініціювала цю зустріч, від імені своїх шкільних друзів офірувала сільському храму ікону. А для школи подарували художню картину і вазон фікус, під яким випускники дали обіцянку знову зустрітись через 10 років.
Іменинників урочистості вітали нинішні одинадцятикласники, які незабаром стануть випускниками. А цікавий концерт усім подарували артисти Волинської філармонії — поінформував редакцію журналіст із Горохова Григорій Поліщук.
Telegram Channel