Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ЯК ПІЗНАТИ СВІЙ ХАРАКТЕР?

Часто ми підсвідомо робимо такі малюнки, тримаючи в руці олівець або ручку. Але це — не просто безсистемні лінії та геометричні фігури, а досить точні діаграми нашої свідомості, нашого характеру. Зроблені безконтрольно, вони відображають внутрішню сутність людини...

Часто ми підсвідомо робимо такі малюнки, тримаючи в руці олівець або ручку. Але це — не просто безсистемні лінії та геометричні фігури, а досить точні діаграми нашої свідомості, нашого характеру. Зроблені безконтрольно, вони відображають внутрішню сутність людини.
Наприклад, безсистемні лінії показують, що вам бракує організаторських здібностей для того, щоб впоратись з повсякденними проблемами. Це призводить до хаосу і втрати самоконтролю.
Малюючи будиночки, ви втілюєте на папері свою потаємну мрію про домашній затишок, сім’ю, дітей. Дуже важливо , чи є у вашого “будиночку” фіранки на вікнах і дим у комині. Якщо так, а ще до того ж доріжка до нього, квіти перед вікнами і невеличкі дерева в садку, то ви, поза сумнівом, шукаєте емоційного притулку. Але бійтеся стати благодушним. Якщо ви намалювали будиночок без усього цього, без дверей і вікон, садочка і т.д., то вам не вистачає любові і теплоти.
Прямі лінії у формі певних геометричних фігур промовляють про бар’єр, що ви ним відгородилися від навколишнього світу. Ви тримаєте свої емоції під суворим контролем, бо не спроможні опанувати їх. Але ви знаєте, що колись-таки зустрінете людину, здатну повалити цей бар’єр.
Сердечка, пухнасті котики, квіти говорять про вашу закоханість. Ви полюбляєте мріяти, ви справжній архітектор повітряних замків...
То як же називаються малюнки, зроблені підсвідомо?

Надія КУЧЕРЕНКО.
с. Ворончин
Рожищенського району.
Telegram Channel