Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

КОЛЕГИ: НОВЕ ПОПОВНЕННЯ СПІЛКИ ЖУРНАЛІСТІВ

Позавчора відбулися засідання секретаріату та пленум правління обласної організації Національної Спілки журналістів України...

Позавчора відбулися засідання секретаріату та пленум правління обласної організації Національної Спілки журналістів України. Членські квитки та значки вручили десяти новим членам Спілки. Серед них — молоді журналісти Катерина Сидорчук, Дмитро Єрошко, Ірина Степанян, а також священик, автор багатьох публікацій і книг на теми духовності Олег Ведмеденко.
Водночас йшлося і про виключення із членів НСЖУ осіб, які втратили зв’язок із цією організацією, роками не сплачують членських внесків. Прикро, але серед них є й заслужений журналіст України та редактор газети.
Було обговорено також ряд питань, пов’язаних із життєдіяльністю обласної організації НСЖУ. Зокрема, про затвердження кошторису на 2004-ий рік, вибори секретаря замість вибулого, визначення кандидатур журналістів-ветеранів для представлення на персональні стипендії голови облдержадміністрації, про відзначення 45-річчя створення НСЖУ та інші.
Telegram Channel