Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЗБІРНА УКРАЇНИ НЕ ВМІЄ ВИГРАВАТИ…

Товариська гра: Україна - Словаччина - 1:1

У четвертому матчі поспіль національна збірна України під керівництвом Олега Блохіна не може ніяк відчути смак перемоги. Ось і цього разу в грі з командою Словаччини українська збірна спромоглася лише на нічию 1:1. Причому, в другому таймі суперники українців мали більше шансів, щоб завершити зустріч у ролі переможців.

Товариська гра.
Україна - Словаччина - 1:1

Голи: Венглинський 13, Варга 65
УКРАЇНА: 1. Шовковський, 2. Чечер, 3. Радченко, 4. Тимощук, 5. Єзерський, 6. Русол, 7. Ротань, 8. Рикун (Шелаєв 46), 9. Назаренко, 10. Гусєв (Ребров 39), 11. Венглинський (Косирін 60).

Олег Блохін, головний тренер збірної України:
– Я розумію, що народ чекав перемоги, і повністю задоволеним грою я не можу бути. По одній простій причині, або нам потрібно тренувати стандартні ситуації, після яких нам постійно забивають, або створювати нову команду, або затикати дірки. Як ви бачили, що багато гравців діяли сьогодні не на своїх місцях, хоча ми знали як грає збірна Словаччини. Але ці діри нам не вдалося всюди закрити. У принципі, гра повинна була сподобатися, і результат її закономірний.
У той же час я задоволений Венглинським. Скільки міг – він зіграв. Відчувається, що він пропустив підготовчий період. Також я задоволений Ротанем. Якби тяжко не було, але хлопці грали. Іншими гравцями “Дніпра” не задоволений тому, що ту гру, яку хлопці показували з "Динамо", в цьому матчі не показали. Хоча до них були додані у цьому матчі лише Тимощук, Гусєв та Чечер. Тому базова команда не зовсім виходить. Але потрібно враховувати те, що приїхав би Шевченко, то гра б підсилилася. Був би Федоров – можна було б перебудуватися. У принципі десь вимальовується та команда, яку я бачу. Єдине, що я розумію – всі хочуть, щоб ми виграли... Але я й сам хочу, але не виходить поки. Прийде колись і фарт.
Telegram Channel