Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

В ІРАКУ ЗАГИНУЛО ДВА УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІ

28 квітня близько 8.00 (за київським часом) під час планового патрулювання поблизу іракського міста Аз-Зубадія, що знаходиться у 60 кілометрах на захід від міста Аль-Кут, загинув снайпер 62-ого окремого механізованого батальйону рядовий контрактної служби Костянтин Михалєв...

28 квітня близько 8.00 (за київським часом) під час планового патрулювання поблизу іракського міста Аз-Зубадія, що знаходиться у 60 кілометрах на захід від міста Аль-Кут, загинув снайпер 62-ого окремого механізованого батальйону рядовий контрактної служби Костянтин Михалєв. Про це в середу повідомила прес-служба Міністерства оборони. Також вибухом було поранено ще двох військовослужбовців: кулеметника Ярослава Злочевського та гранатометника Володимира Бегутова.
Це сталося внаслідок нападу на механізований патруль українських миротворців. Одразу після нападу український патруль вийшов із зони бою та зайняв кругову оборону. На допомогу українським військовим було надіслано два вертольоти вогневої підтримки збройних сил США та вертоліт американського медичного підрозділу “Medevac”, який здійснив евакуацію постраждалих до Багдадського військового шпиталю. На жаль, від отриманих ран, Ярослав Злочевський помер у лікарні.
Telegram Channel