Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

ПОКАЯВСЯ ПЕРЕД ЖІНКАМИ

У Луцькому міськвідділі внутрішніх справ написав явку з повинною 20-річний житель села Липини Луцького району Ілля Б. Він зізнався, що більше року грабував жінок в обласному центрі...

ПОКАЯВСЯ ПЕРЕД ЖІНКАМИ
У Луцькому міськвідділі внутрішніх справ написав явку з повинною 20-річний житель села Липини Луцького району Ілля Б. Він зізнався, що більше року грабував жінок в обласному центрі на проспектах Перемоги, Відродження, Молоді, вулицях Карпенка-Карого, Клима Савура, Домни Гордіюк, Винниченка та інших.


ПОГРАБУВАЛИ АВТОЗАПРАВКУ
Після опівночі невідомі особи зайшли у приміщення автозаправної станції «Альфа-Луцьк», що в обласному центрі на вулиці Ківерцівській, і, побивши операторів АЗС, забрали з каси 7000 гривень.

’БЛАГОРОДНА’ ШАХРАЙКА
У правоохоронні органи Ковеля звернулась 77-річна місцева жителька Софія С. Вона повідомила, що обідньої пори невідома їй жінка, представившись працівницею соціальної служби, пообіцяла старенькій принести продукти харчування. Для цього вона взяла у господарки 110 гривень і пенсійне посвідчення, з чим безслідно зникла по сьогоднішній день.

ЗРУБАВ, ТА НЕ ВКРАВ
Лісничий Стобихівського лісництва Камінь-Каширського держлісгоспу Степан С. повідомив у райвідділ внутрішніх справ про те, що поблизу села Верхи він виявив самовільно зрубані і залишені десять хвойних дерев. Цікаво, чи вдасться працівникам міліції встановити осіб, котрі намагались викрасти деревину.

ОПІКИ ВИЯВИЛИСЬ ФАТАЛЬНИМИ
У Горохівській центральній районній лікарні померла 53-річна мешканка міста Галина К. Жінка була доставлена у цей заклад з термічними опіками різних ступенів, які отримала вдома, впавши на нагрівальний пристрій.

ВОГОНЬ ЗНИЩИВ УСЮ ХУДОБУ
У господарстві жителя села Піщане Камінь-Каширського району Олега Б. виникла пожежа. Вогонь знищив будівлю. На щастя, люди не постраждали, але в полум’ї загинули корова, кінь, теля, четверо поросят. Причина виникнення лиха з’ясовується.

ІНСПЕКТОРА ХАБАРЕМ НЕ СПОКУСИВ
Мешканець Володимира-Волинського Андрій М. на одній з вулиць грубо порушив правила дорожнього руху, за що був затриманий інспектором державтоінспекції. Намагаючись уникнути покарання, водій запропонував працівнику міліції 20 гривень. Інспектор, як і належить у таких випадках, про спробу підкупу і порушення ПДР склав відповідний документ, котрий тепер направлять до суду.

ЗЛОДІЙ ДЕМОНТУВАВ ПЕКАРНЮ
У Горохівський райвідділ внутрішніх справ надійшло відношення від сільськогосподарського виробничого кооперативу «Колодежі». У ньому повідомляється, що, зламавши двері до пекарні, в якій проводився ремонт, хтось викрав технічне обладнання на суму понад 2200 гривень.

ДЛЯ ЧОГО ЗБЕРІГАВ МАКОВУ СОЛОМКУ?
У ході розслідування кримінальної справи працівники Ківерцівського райвідділу внутрішніх справ встановили, що 37-річний Микола Д. незаконно зберігав за місцем проживання три кілограми сухих макових головок, які, як він пояснив, знайшов на присадибній ділянці.

ЗАГИНУЛО ДВОЄ ПІШОХОДІВ
Близько опівночі на трасі поблизу села Струмівка Луцького району трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій за наймом міста Рівне Олександр М., керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц», наїхав на невідомого чоловіка, який помер на місці події. Лише через добу було з’ясовано, що загинув 62-річний вчитель однієї з шкіл обласного центру. Ще одна автоаварія з трагічним наслідком сталась в селі Доросині Рожищенського району. Тут місцевий житель Степан Н., керуючи машиною МАЗ-5327, смертельно травмував 84-річну жительку села Ганну В.

КОНІ НЕ ВИННІ
Пізно ввечері у полі біля села Котів Ківерцівського району виявлено труп мешканця села Пальче Юрія К. Попередньо встановлено, що чоловік , перебуваючи напідпитку, впав з підводи і загинув.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel