Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

ПОГОДА: завітала до січня весна

Найближчими днями погоду Волині визначатимуть атмосферні фронти із Західної Європи. За прогнозом чергового інженера–синоптика обласного гідрометеоцентру Лесі Пасічник, сьогодні хмарно, невеликий мокрий сніг та дощ, вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця...

Найближчими днями погоду Волині визначатимуть атмосферні фронти із Західної Європи. За прогнозом чергового інженера–синоптика обласного гідрометеоцентру Лесі Пасічник, сьогодні хмарно, невеликий мокрий сніг та дощ, вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця... Вітер південно–західний, 7—12 метрів за секунду. Температура повітря по області — від нуля до плюс 5, у Луцьку — 1—3 градуси тепла. 27–го — очікується хмарна погода, невеликий дощ із мокрим снігом, вночі та вранці місцями слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7—12 метрів за секунду. Температура повітря по області вночі — від мінус 2 до плюс 3, вдень — 1—6 градусів вище нуля. 28–го — хмарно, невеликий дощ, вночі із мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7—12, вдень — пориви 15—20 метрів за секунду. Температура повітря по області вночі — від нуля до плюс 5, вдень — 3—8 градусів тепла.
За багаторічними спостереженнями, найтепліше цього дня було в 1990 році — плюс 11, найхолодніше — 1954-го — мінус 30 градусів.
Радіаційний фон учора в Луцьку становив 0,012 мілірентгена на годину.
Telegram Channel