Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

’ВЕДМЕЖАТНИКИ’ ЗАНАДИЛИСЬ У ПАРК

Надзвичайна подія сталася вночі третього травня у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки...

Надзвичайна подія сталася вночі третього травня у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Вийнявши слабо закріплену металеву решітку, з кабінету директора цього закладу невідомі викрали через вікно два 300-кілограмові сейфи. За попередніми даними, в одному зберігалось близько 15 тисяч гривень, виручені за роботу атракціонів у першотравневі вихідні, у другому — квитки. Злочинці, мабуть, добре були поінформовані, що у ці дні гроші не інкасувались.
Залишені сліди на місці події свідчать, що кільканадцять метрів сейф кантували, перекочували, а далі, імовірно, повантажили на якийсь транспортний засіб. Якщо невстановлені поки що особи успішно провели операцію по “конфіскації” сейфа з директорського кабінету, то немає сумніву, що не менш вправно вони зуміють відкрити його. До речі, це вже друге таємниче зникнення грошей з адмінприміщення парку культури і відпочинку. Два роки тому з каси парку безслідно зникло декілька тисяч гривень, які, здається, так не знайдені по сьогоднішній день. Щоправда, тоді слідів проникнення у бухгалтерію не було виявлено. Гривні пропали при загадкових обставинах.
Нині працівники Луцького міськвідділу внутрішніх справ звертаються з проханням до тих, хто, може, мимоволі став свідком цього злочину: повідомте у міліцію за телефонами: 4-22-95, 4-44-17, 4-65-51 або 02. Конфіденційність гарантується.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel