Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

У ЛУЦЬКУ ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ–ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбулися з цієї нагоди урочисті збори та святковий концерт...

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбулися з цієї нагоди урочисті збори та святковий концерт

Марина ЛУГОВА


Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк сказав, що саме афганці показали під час бойового протистояння на Сході України приклад, як треба захищати рідну землю. Він подякував за значний їхній вклад у виховання підлітків та молоді. А також привітав із річницею виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та 25-ю річницею створення Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.
За активну громадянську позицію, патріотичне виховання молодого покоління, а також з нагоди 27-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан активістам Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Микола Романюк вручив почесні грамоти.
Після урочистих зборів та концерту воїни–інтернаціоналісти, представники влади, громадськості пройшли вулицями міста та поклали квіти до пам’ятників побратимам, волинським Героям Небесної сотні, до Вічного вогню на меморіальному комплексі Вічної слави.
Telegram Channel