Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

АФЕРИСТ — БІЖЕНЕЦЬ ІЗ ДОНЕЧЧИНИ

До Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25–річний житель обласного центру, якого ошукали під час винаймання квартири...

До Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25–річний житель обласного центру, якого ошукали під час винаймання квартири...

Олег ПЛАЗОВСЬКИЙ


Поліцейські оперативно затримали шахрая – 24–річного чоловіка з міста Мар’їнка Донецької області. Він є вимушеним переселенцем. Зареєстрований у місті Коломия. Та ось молодик приїхав до Луцька. Зняв на дві доби квартиру і пропонував її в оренду на тривалі терміни іншим людям. Гроші за проживання брав наперед.
Начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз розповів, що слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. А ще звернувся до громадян, які потрапили на «вудочку» цього чоловіка, повідомити про це у Луцький відділ поліції.
До слова, зловмисник – «багатоверстатник»: у минулому його вже притягували до кримінальної відповідальності за ст. 185 (крадіжка) та 122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. Тепер вже зареєстровано два факти вчинення цим чоловіком шахрайських дій, які пов’язані зі здачею в оренду житла в обласному центрі Волині.
Telegram Channel