Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

`ВОЛИНЬ` ЗУСТРІНЕТЬСЯ З `ЧОРНОМОРЦЕМ`

Сьогодні і завтра пройдуть ігри 24-ого туру чемпіонату України з футболу у вищій лізі. Волиняни в Одесі поміряються силами з “Чорноморцем”, який уже більше року не програє суперникам на своєму полі...

У двадцять третьому турі чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги чергову перемогу здобули динамівці, які на своєму полі з мінімальним рахунком виграли у “Карпат” — 1:0.
Єдиний гол у киян, які провели 21-у гру без поразок, забив з пенальті бразильський легіонер Ринкон. Цікаво, що львів’яни не можуть здобути перемоги ще з 9-ого листопада минулого року.
Маріупольський “Іллічівець” з миром, як кажуть, розійшовся з бориспільським “Борисфеном”, так і не забивши у ворота жодного м’яча — 0:0. Найрезультативнішою виявилась зустріч між донецьким і запорізьким “Металургами”. Донеччани виграли з результатом 4:2. Полтавська “Ворскла-Нафтогаз” на своєму стадіоні зазнала поразки від дніпропетровського “Дніпра” — 0:2, в якого відзначились гравці збірної України Ротань і Рикун. Такий самий рахунок зафіксовано у матчі між одеським “Чорноморцем” і донецьким “Шахтарем”. Гірники, які у цьому році у гостях не забивали уже впродовж 280 хвилин і цього разу не відзначились голом, поступившись одеситам — 0:2. “Таврія”, яка веде боротьбу за право залишитись у вищій лізі, у Сімферополі перемогла криворізький “Кривбас” — 2:1. У Києві “Оболонь” зустрічалась з кіровоградською “Зіркою” і здобула перемогу з рахунком 3:0.
Сьогодні і завтра пройдуть ігри 24-ого туру чемпіонату. Волиняни в Одесі поміряються силами з “Чорноморцем”, який уже більше року не програє суперникам на своєму полі.
В інших поєдинках зустрінуться: “Борисфен”—“Динамо”, “Шахтар”—“Зірка”, “Карпати”—“Оболонь”, “Металург” (Запоріжжя)—“Іллічівець”, “Кривбас”—“Ворскла-Нафтогаз”, “Арсенал”—“Таврія”, “Дніпро”—“Металург” (Донецьк).
Telegram Channel