Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЗАЛІЗНИЦЯ: ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ ПАСАЖИРАМ НОВОГО ДИЗЕЛЬ-ПОЇЗДА!

У місті залізничників відбулася урочиста церемонія з нагоди відправлення в рейс нового вітчизняного дизель-поїзда сполученням Ковель-Заболоття...

У місті залізничників відбулася урочиста церемонія з нагоди відправлення в рейс нового вітчизняного дизель-поїзда сполученням Ковель-Заболоття, який виготовлено холдинговою компанією “Луганськтепловоз”, вартістю 5,3 мільйона гривень. На урочистості прибули голови Волинської та Львівської облдержадміністрацій Анатолій Француз та Олександр Сендега, начальник Львівської залізниці Богдан Піх, керівники місцевої влади. Почесним гостям ковельчани вручили запашні короваї.
За словами Богдана Піха, Львівська залізниця закупила шість таких комфортабельних приміських поїздів, які своєю якістю та технічними характеристиками випереджають кращі зразки сусідніх держав. Символічну стрічку при вході у вагон перерізали губернатори – Анатолій Француз та Олександр Сендега, після чого присутні мали можливість оглянути красень-поїзд. Про це повідомив влас. кор. “Волині” Ярослав Гаврилюк.
Telegram Channel