Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
ТОМУ, ХТО ОБ’ЇЗДИВ МАЙЖЕ УВЕСЬ СВІТ І ЗАКОХАВСЯ В... СВОЄ МІСТО

Волинь-нова

ТОМУ, ХТО ОБ’ЇЗДИВ МАЙЖЕ УВЕСЬ СВІТ І ЗАКОХАВСЯ В... СВОЄ МІСТО

Вадиме Григоровичу, торік, вітаючи тебе...

Вадиме Григоровичу, торік, вітаючи тебе з днем народження, ми захоплювалися, що наш друг причетний до встановлення на одній із веж Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в Тернополі унікального годинника з трьома циферблатами. Пригадуєш, що ми побажали 366 днів тому? Щоб кожен наступний рік життя був багатий на добрі справи!

І Бог почув наші слова. І надихнув тебе і близьких по духу людей на новий унікальний проект. Хоч презентація його відбудеться на Великдень, але ми не втрималися, щоб не поділитися радістю з нашими читачами. Уявляєте, Вадим Перець (тернопільський громадський діяч і підприємець, в друкарні якого тричі на тиждень з’являється на світ газета «Волинь-нова») разом із командою однодумців, куди увійшли краєзнавець та екскурсовод Тарас Циклиняк, професійний різьбяр Володимир Дусан, автор моделей Володимир Кріса, художник і скульптор Дмитро Мулярчук, архітектор Борис Солонін відтворили у бронзі макет довоєнного Тернополя, який під час Другої світової був майже вщент зруйнований (на фото)!
Це – неймовірний подарунок не лише для нинішніх жителів вашого файного міста, а й для майбутніх поколінь тернополян. І в цьому подарунку колосальні Праця і Любов!
Тож нове побажання у сьогоднішній день народження: Вадиме Григоровичу, нехай друзі багато-багато років радіють твоїм успіхам! І протягом усіх цих літ роби разом із ними нові добрі справи!
Не зупиняйся!
Telegram Channel