Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
СТЕПАНЕНКО – ЯРМОЛЕНКУ: «ТИ МЕНІ БІЛЬШЕ НЕ ДРУЖОК»

Волинь-нова

СТЕПАНЕНКО – ЯРМОЛЕНКУ: «ТИ МЕНІ БІЛЬШЕ НЕ ДРУЖОК»

Новоспечені чемпіони країни кинулися доводити свою силу кулаками...

Сьогодні донецький «Шахтар» після домашньої бойової нічиєї із «Севільєю» – 2:2 – спробує у матчі-відповіді переломити хід протистояння з іспанцями на свою користь і потрапити до фіналу Ліги Європи. Але у вітчизняних футбольних колах у ці дні обговорювали епізод пасхального поєдинку «Шахтар» – «Динамо» – 3:0, коли після пропущеного третього гола новоспечені чемпіони країни кинулися доводити свою силу кулаками. Найбільше дісталося захиснику «гірників» Тарасу Степаненку, який після взяття воріт підбіг до фанів столичної команди і вказав їм на символ свого клубу: мовляв, он хто справжня перша команда країни!

Петро ПАС


– Львів на сьогодні вважається нашим домашнім стадіоном і я показав емблему своєї команди. Ніяких жестів, ніяких поганих слів, – пояснив по завершенню гри Тарас Степаненко. – Після цього спокійно біг до своїх воріт, а мене вдарив один, другий, третій... Я не бачив, але кажуть, що це був Андрій Ярмоленко. Йому великий привіт! Думаю, моя дружба з ним закінчилась. Був уже один епізод з футболкою «Шахтаря», коли він її викинув. Неважливо, що на ній було моє прізвище. Але я про це забув заради збірної. Та у цьому випадку він міг би мені зламати коліно. Так що я кажу без емоцій і офіційно: моя дружба з цим чоловіком закінчилась.
– Голкіпер «Динамо» Олександр Шовковський порадив тобі подумати про безпеку, адже проживаєш у Києві. Ці слова виглядали як погроза? – поцікавився через кілька днів у Тараса кореспондент www.sport.ua.
– Зараз я отримую дуже багато погроз. Пишуть в основному у соціальних мережах. Але переживаю не за себе, а за сім’ю. Клуб навіть виділив мені охоронців, проте змінювати місце проживання поки не збираюсь.
– Чи телефонував Ярмоленко і просив вибачення?
– Ніхто не дзвонив і не вибачався. І від своїх слів я не відмовляюсь: моя дружба з Андрієм Ярмоленком закінчилась.
P.S. – Михайле Івановичу, дехто з уболівальників і футбольних спеціалістів пропонує вигнати Ярмоленка і Степаненка зі збірної України, – головного наставника національної команди Михайла Фоменка попросили прокоментувати ситуацію.
– Гравці національної команди так чинити не мають права. Але зробимо все можливе, щоб вони порозумілися, адже сподіваюся бачити і Тараса Степаненка, і Андрія Ярмоленка у складі збірної України на Євро-2016.

Ліга Європи. Півфінал. Перший матч. «Шахтар» (Україна) – «Севілья» (Іспанія) – 2:2 (0:1 – Вітоло, 6 хв.; 1:1 – Марлос, 23; 2:1 – Степаненко, 36; 2:2 – Гамейро, 82, з пенальті).
Результат іншого півфінального матчу: «Вільярреал» (Іспанія) – «Ліверпуль» (Англія) – 1:0 (Адріан, 90+2).
Пряма трансляція
сьогоднішнього матчу «Севілья» – «Шахтар» о 22.05 на ТРК «Україна» і «Футбол 1».

На фото: Цього жесту зірка «Динамо» не сприйняла.
Telegram Channel