Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

НАШІ ЛЕГКОАТЛЕТИ СЕРЕД НАЙСИЛЬНІШИХ

На олімпійській спортивній базі “Конча-Заспа”, що під Києвом, проходив розіграш Кубка України з легкоатлетичних метань.

На олімпійській спортивній базі “Конча-Заспа”, що під Києвом, проходив розіграш Кубка України з легкоатлетичних метань.
Команду нашої області представляли студенти інституту фізичної культури і здоров’я Волинського державного університету, вихованці спортивного товариства “Спартак”, учні Луцької районної ДЮСШ та обласної школи вищої спортивної майстерності.
У метанні диска серед юніорів перше місце завоював студент другого курсу ВДУ Роман Рижий, а серед дорослих наш Кирило Чупринін був другим. Волиняни Віктор Міщук та Василь Дубовський відповідно зайняли перше і друге місця в метанні списа серед чоловіків. Почин у цьому виді серед юнаків підтримав учень Маяківської загальноосвітньої школи-інтернату Данило Дмитрук, який, виборовши друге місце, встановив новий рекорд Волині в юнацькій категорії — 66 метрів 3 сантиметри.
Вдало виступили на цих змаганнях студентка першого курсу інституту фізичної культури і здоров’я ВДУ Оксана Кухарчук, яка показала п’ятий результат у метанні списа, та учениця Волинського спортивного ліцею Юлія Саган, котра теж була п’ятою у штовханні ядра.
Успішний виступ команди легкоатлетів-метальників Волині став можливим за підтримки обласного спортуправління, яке виділило кошти на навчально-тренувальний збір і на саму участь у Кубкові України. Команду волинян готували до виступу старший тренер збірної області легкоатлетичних метань Володимир Сахарук, тренер Олександр Корець та старший викладач кафедри олімпійського та професійного спорту інституту фізкультури і здоров’я ВДУ Євгенія Сахарук.
Telegram Channel