Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Інтер» вирізав слова Пономарьова: «Слава Україні!»

Волинь-нова

«Інтер» вирізав слова Пономарьова: «Слава Україні!»

Ще один антиукраїнський крок так званого найбільшого телеканалу країни

Під час запису концерту телеканалу «Інтер» до Дня Незалежності співак Олександр Пономарьов (на фото) привітав глядачів, вигукнувши «Слава Україні!». На що зал хором відповів: «Героям слава!». У телевізійній версії концерту таких слів Олександра Пономарьова не пролунало.


Як повідомили джерела «Детектора медіа» на каналі, керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна нібито розгнівалася і наказала вирізати ці слова з телеверсії, а також більше не запрошувати Олександра Пономарьова на проекти.



Про те, що це було вирізано, чи про те, що мене більше не запрошуватимуть на «Інтер», мені нічого не відомо.



У коментарі «Детектору медіа» Олександр Пономарьов підтвердив, що під час концерту сказав «Слава Україні». «Я справді під час концерту привітав глядачів такими словами, і вони дружньо мені відповіли «Героям слава!». Але про те, що це було вирізано, чи про те, що мене більше не запрошуватимуть на «Інтер», мені нічого не відомо», – сказав співак.


Нагадаємо, що українські активісти та громадські діячі були обурені останнім концертом телеканалу «Інтер» «Україна: від А до Я», присвяченого 25-й річниці Незалежності, та звинувачували його у «проросійській медійній політиці».


 


 

Telegram Channel